UZEM Eş Zamanlı Ortak Sınavlar

28 Mayıs 2020 Perşembe

Covid-19 salgını nedeniyle 2019-2020 Bahar Yarıyılının ara sınavları 30 Mayıs-5 Haziran 2020 tarihlerinde yapılacaktır.

Bu kapsamda Üniversitemiz Uzaktan Eğitim merkezi tarafından koordine edilen Türk Dili ile Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi derslerinin ara sınavları tüm birimlerimizde eş zamanlı olarak 31 Mayıs 2020 Pazar günü aşağıdaki saat ve sürelerde gerçekleştirilecektir. Bu derslere ait tüm sınavların takvimi aşağıdaki gibidir.

Sınavlar, her Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu adına ayrı ayrı açılmış Google Classroom üzerinden eş zamanlı çevrimiçi (internet üzerinden) şeklinde gerçekleştirilecektir.

Öğrencilerimizin sınav başlama zamanından en az 5 dakika önce sanal sınıflarına kurumsal eposta adresleri ile giriş yaparak hazır halde beklemeleri gerekmektedir. Sınavlara katılabilmek için Google Classroom kodları ile öğrencilerimizin kendi birimlerinin sınıfına kayıt yaptırması gerekmektedir. Tüm birimlerimizin sınav takvimi duyurularında da paylaşılmış olan Google Classroom kodları için tıklayınız.

Öğrencilerimiz Türk Dili, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi ile ilgili ders içeriklerine ve ders videolarına http://lms.erdogan.edu.tr/course/index.php?categoryid=4 adresi üzerinden misafir girişi yaparak erişebilirler. Misafir erişimi için kullanılacak şifre; www.erdogan.edu.tr . Vize ve mazeret sınavında sorulacak sorular ilk 7 üniteyi kapsamaktadır. Final ve bütünleme sınav soruları ise tüm üniteleri içermektedir.

Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.