Resim-İş Öğretmenliği Programı Özel Yetenek Sınavı Hk.

05 Temmuz 2019 Cuma

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ

GÜZEL SANATLAR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ

RESİM-İŞ ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMI

ÖZEL YETENEK SINAVI

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Öğretmenliği Programına 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci alımı yapılacaktır. Ön kayıtlar web sayfamız üzerinden duyurulacak linkten 22-26 Temmuz 2019 tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacaktır.

Özel Yetenek Sınavı Kılavuzu için tıklayınız.

Sınavda Gerekli Araç ve Gereçler:

• 50x70 cm boyutlarında, en az 3 mm kalınlığında duralit ya da mukavva resim altlığı
  • Kıskaç veya mandal
  • Tükenmez veya mürekkepli kalem, kurşun kalem, yumuşak silgi ve kalemtıraş

Ön Kayıt ve Sınav Tarihleri

Engelli OlmayanÖğrenci Kontenjanı

Engelli Öğrenci Kontenjanı*

Başvuru

Tarihleri

(Ön Kayıt)**

Sınav Tarihleri

Sınav Başlama Tarihi ve Saati***

Kesin Kayıt Tarihi

22-26 Temmuz 2019

01-02 Ağustos 2019

01 Ağustos 2019

19-23 Ağustos 2019

*Engelli Öğrenci: Engelli öğrenciler aynı tarih ve saatte farklı sınıflarda sınava alınacak ve değerlendirme kendi içlerinde yapılacaktır. Eksik kalan engelli kontenjanları normal kontenjanlara aktarılacaktır.

**Ön Kayıtlar: Adayların ön kayıt işlemleri, (http://www.erdogan.edu.tr/) adresinden duyurulacak linkten elektronik ortamda yapılacaktır.

***Sınav: Sınav 01 Ağustos 2019 günü saat 13:00’de başlayacak ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesinde yapılacaktır. Sınav, başvuru sayısına göre 1-2 gün sürebilir. Adaylar sıra numaralarını takip etmek zorundadırlar.