Resim İş Öğretmenliği Ek Yerleştirme

26 Ağustos 2019 Pazartesi

RESİM İŞ ÖĞRETMENLİĞİ EK YERLEŞTİRME

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Öğretmenliği Programına özel yetenek sınavı ile öğrenci alımına ilişkin olarak  boş kalan kontenjanlar (15/Onbeş)  için “Ek Yerleştirme” yapılacaktır.
2019 Özel yetenek Sınavı Yedek listelerinde yer alıp da Ek Yerleştirme yoluyla kesin kayıt yaptırmak isteyen adayların, ekte verilen dilekçeyle birlikte 26-29 Ağustos 2019 tarihlerinde bizzat veya faks 0464 532 86 12  yoluyla (Teyit edilmek Şartıyla)  Eğitim Fakültesi Dekanlığına başvuru yapmaları gerekmektedir.
Ek Yerleştirmeye başvuran adaylar, Yerleştirme Puanlarına (YP) göre en yüksekten en düşüğe kadar sıralanır ve boş kontenjan sayısı kadar aday kesin kayıt yaptırma hakkı kazanmış olur.
Ek Yerleştirmeye hak kazanan adayların isimleri 02 Eylül 2019 Pazartesi günü Eğitim Fakültesi Web Sitesinde ilan edilirler.
Ek Yerleştirmeye hak kazanan adayların kesin kayıt işlemleri, 03-04 Eylül 2019 tarihleri arasında RTEÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında yapılır.

Yedek liste için tıklayınız.

Dilekçe örneği için tıklayınız.