Eğitim Fakültemiz Öğretim Üyelerinin Büyük Başarısı

21 Nisan 2016 Perşembe

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri büyük bir başarıya imza atarak, bir dönemde TÜBİTAK’tan en çok proje desteği alan fakülte olmuştur.

Bu bağlamda, Aralık 2015 "4005 Bilim ve Toplum Yenilikçi Eğitim Uygulamaları" çağrısı sonucunda Yrd. Doç. Dr. BAHADIR NAMDAR yürütücülüğünde “Fen Bilimleri Öğretmenlerine Yönelik Argümantasyon Uygulamaları” ile Yrd. Doç. Dr. Sinan ÇINAR yürütücülüğünde “Fen Bilgisi Öğretmenim Disiplinlerarası Bilim Anlayışı Kazanıyor” isimli projeler ile Kasım 2015 "4007 TÜBİTAK Bilim Şenlikleri" çağrısı sonucunda Yrd. Doç. Dr. Nagihan YILDIRIM yürütücülüğünde Rize Bilimle Renkleniyor” isimli projelerin desteklenmesine karar verilmiştir.

Bu büyük başarıda emeği geçen başta projelerin yürütücüleri olmak üzere tüm proje personeline şahsım ve kurumum adına teşekkür ederim.

Prof. Dr. Mehmet KÜÇÜK
Dekan V.