2019-2020 Bahar Yarıyılı Ara Sınav Değerlendirme Yöntemleri ve Sınav Programı

08 Mayıs 2020 Cuma

29.04.2020 tarihinde yapılan 144 Sayılı Üniversitemiz Senato Toplantısında;

Yükseköğretim Kurulu (YÖK)’nun COVİD – 19 küresel salgını nedeniyle üniversitelerde eğitim-öğretim süreçleriyle ilgili ilettiği YENİ kararlar dolayısıyla 2019-2020 Bahar Yarıyılı Akademik Takviminde değişiklikler yapıldığı, salgın dönemindeki eğitim öğretim süreçlerinin nasıl yürütülebileceğine yönelik bazı kararların alındığı duyurulmuştu. Bu kararlar arasında, ön-lisans ve lisans programlarında ara sınavlar ile mazeret sınavlarının eş zamanlı, eş zamanlı olmayan sınav, sunum, ödev, rapor, araştırma, proje vb. yöntemlerle yapılacağı yer almaktadır.

Bu konuyla ilgili olarak bugün toplanan Fakültemiz Kurulu, lisans programlarında yer alan ders/leri yürüten öğretim elemanlarının görüşlerini de alarak, yarıyıl sonu geçme notuna %40 oranında etkisi olacak ara sınav değerlendirmelerinin hangi yöntemle yapılacağına yönelik karar almıştır.

Eş zamanlı veya eş zamansız sınavla değerlendirilecek derslere ait ara sınav takvimi listede yer almaktadır.

LİSTEYİ İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Not: Listeyi inceleyebilmek için, Üniversitemiz tarafından verilen e-posta hesabına kurumsal (@erdogan.edu.tr) mail adresinizle giriş yapılmalıdır.