2019-2020 Akademik Yılı Farabi Değişim Programı Başvuruları

11 Mart 2019 Pazartesi

2019-2020 Akademik Yılı Farabi Başvuruları 4 Mart – 18 Mart 2019 tarihleri arasında alınacaktır.

Başvuru Şartları ve Gerekli Belgeler:
  • Ön Lisans, Lisans, Yüksek Lisans, Doktora öğrencisi olmak.
  • Ön Lisans ve Lisans öğrencilerin genel akademik not ortalamalarının en az 2.00/4.00,

Yüksek Lisans öğrencilerinin ise en az 2.50/4.00 olmalıdır.

Başvuru İçin Yapılması Gerekenler:
  • Aday Öğrenci Başvuru Formu’nun internet ortamında doldurulmuş ve üzerine fotoğraf yapıştırılmış 2 (iki) adet çıktısı, (Farabi Değişim Programı sitesinden indirilecek)
  • 2 (iki) adet transkript (not dökümü),
  • 2 (iki) adet kimlik fotokopisi,
  • Yukarıdaki belgeler hazırlanarak Farabi Değişim Programı Ofisine şahsen teslim edilmelidir. (Hazırlanan belgeler şeffaf dosyaya yerleştirilmeli ve kapaklı dosyaya takılarak teslim edilmelidir. Elde doldurulan belgeler kesinlikle kabul edilmeyecektir.)

Not: Tıp 1. Sınıf öğrencilerinden henüz transkripti oluşmamış öğrenciler, dekanlıktan alacakları komite sınavlarının notlarını gösteren bir üst yazı ile başvurularını yapabilirler.

Önemli Bilgiler:
  • Her öğrencinin sadece 1 adet üniversite seçme hakkı vardır. (Lütfen başvuruda bulunacağınız üniversite hakkında, ilgili üniversitelerin Farabi sitelerine girerek bilgi edininiz. Başvuruda bulunacağınız bölümün o üniversite olup olmadığını, varsa sizin okuyacağınız sınıfın bulunup bulunmadığını araştırınız !)

• Hazırlanan belgeler ayrı ayrı şeffaf dosyalara yerleştirilmeli ve kapaklı dosyaya takılarak teslim edilmelidir. Elde doldurulan belgeler kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Ayrıntılı Bilgi İçin: farabi@erdogan.edu.tr